eladás:+86 731-87100700 eladás:+86 15874085836 XNUMX XNUMX értékesítés utáni szolgáltatás:+86 731-88312130

ENEN
Minden kategória

Kezdőlap> Hírek

Automata profit stratégia

Idő: 2022-09-24 Találatok: 428

Automata profit stratégia

Az üzleti modell

Mindenekelőtt az új gyakorlóknak,a franchise átvevő módja,vagy önműködő,döntést kell hoznia,mint a új belépő és kezelő, ha úgy dönt, hogy önállóan működik, akkor folytassa a következő két kérdés megfontolását, hogyan válasszunk automatát és hol vásároljuk meg.

A következő oldalak referenciajavaslatok az Ön számára, reméljük, hogy segíteni fognak.

A stratégia alapelvei

A legtöbb árusító automata a piacon főleg elad rágcsálnivalók és italok, és nem számít mi az áru van,az eladások alapvetően támaszkodnak on eladási áruk nyereségre.Ezértaz értékesítés határozza meg a nyereség mértékét, és az eladásokat csak akkor tudjuk garantálni, ha van elég fogyasztók számára.Ha azt szeretné, hogy elegendő fogyasztója legyen, nagyon fontos az automaták elhelyezkedése. A következő szempontokat kell figyelembe vennie, amikor döntést hoz elhelyezkedés.

Függetlenül attól, hogy a választott hely rendelkezik-e olyan környezet, amely vonzza a fogyasztókat és az embereket, hogy megálljanak,hogy van-e elég forgalom, és hogy van-e elég hatékony fogyasztói csoportok.

Ha a gépe vásárlásra alkalmas környezetben van, és elegendő forgalom van a helyszínen és bizonyos százalékban hatékony fogyasztói csoportok, akkor ymérlegelnie kell a megfelelő árukategóriát.

Működési rész, van néhány tipp, rendszeresen módosítania kell az árukategóriát a kezelőszoftver értékesítési adatain keresztül, és időben kell pótolnia.

A gépeket rendszeresen ellenőrizni kell a normál használat és a tiszta megjelenés, valamint a szükséges funkciók frissítése érdekében.

Végül javasoljuk, hogy fesztiválok és ünnepek előtt megfelelően díszítse a gép megjelenését, adjon hozzá néhány fesztiválhoz, ünnephez kapcsolódó terméket, rendezze a helyszíni környezet hangulatát, majd kombinálja megfelelő kedvezményekkel, akciókkal.

Ha a fenti feltételek alapvetően teljesülnek, akkor hiszünk abban, hogy sikeres lesz és elegendő nyereséget ér el.

Profitényezők specifikus elemzése

1. Helyi tényező

A forgalom az első.A helyszín te választani kell biztosítania, hogy ott elég fogyasztó,majd fontolja meg a megfelelő árukategóriát.

 Javasoljuk, hogy először végezzen piackutatást, hogy megszerezzen néhány vásárlói adatot, majd elemezze, hol van a forgalom és hány órakor a forgalom, a hatékony fogyasztói csoportok arányát, keresletét és preferenciáit. Általában, ha van egy bizonyos forgalom, és a fogyasztóknak van idejük maradni vásárolni, ezek a helyek jó választás lehet, mint pl iskolák,gyárak,irodaház,közösség,repülőtér és állomások,elvisszük helyi falvakba ahol megismerkedhet az őslakosok kultúrájával; ...Általában ezek a helyek viszonylagosak zárva,hatalmas a forgalom, és a tömegnek van elég ideje a vásárlásra, ebben a helyzetben elegendő vásárlás és elégedett értékesítés lesz.

Egy másik nézőpont,különböző típusú automaták,általánosságban elmondható, hogy viszonylag fix hely stratégia lesz.

Snack és ital árusítás a főként rágcsálnivalókat és italokat árusító gépek a legszélesebbek vásárlói csoportok, első megfontolás,a nagy forgalom elhelyezkedés,mint például a bevásárlóközpontok,parkok,állomások és a közösségek,stb.

A meleg étel automaták és kávéautomaták általában irodaházakban helyezkednek el,iskolák,repülőtér és állomások stb.

A frissélelmiszer-automaták és a felnőtttermék-automaták viszonylag szűk vásárlói körük miatt általában hatékonyabbak, ha lakóközösségekben helyezik el őket.

Végül, a különböző helyek árufogyasztási gyakoriságának megfelelően, megfelelő módon adjon hozzá néhány magas bruttó haszonkulccsal rendelkező árut.

Elhelyezés részletei,egy részlet, amelyet figyelembe kell venni, az automaták helyzete és iránya, gondoskodnia kell arról, hogy az ügyfelek könnyen megtalálják az automatákat.

Például, ha a hely a bevásárló központ,majd a bevásárlóközpont bejárata és a lift bejárata közelében a bevásárlóközpontban.Ha a hely a park, akkor közel a park kapuja és Ha a helyszín az irodaházban van, akkor a hall az első emeleten.

helymegosztás,az új gyakorlók Lehet, hogy nincs elegendő tapasztalata és erőforrása, a helyszín döntése nehéz lehet. Ebben a helyzetben megfigyelheti és többet tanulhat versenytársaitól, kezdeti szakaszban kiválaszthatja ugyanazt a helyszínt a versenytársak közül, de a legjobb, ha árui különböznek másoktól.

2. Bérleti költségtényező

A legtöbb helyen bérleti díj van, a helyszín döntése után szüksége van rá tárgyalni az érintett felelős személlyel Az épület. A tárgyalási folyamatban három olyan pont van, amelyre különös figyelmet kell fordítani.

Az első az automaták villamosenergia-díjának megvitatása,aa különböző díjszabási formák szerint fix díjakra vagy díjak alapján osztható fel tényleges villamosenergia-fogyasztás.A második a helyszín bérleti díjának megtárgyalása.Az utolsó a módszerről szóló tárgyalás fizetés, ami általában közvetlen rendszeres fix díjszabás vagy felszámítás aránya alapján of az eladási összeget, a döntés az eladások és a bevételek megítélésétől függ.

3. További bevételi tényező

Után bérleti tárgyalások,akkor tedd a automatas bele A termékértékesítésből származó profit forrása mellett azt is megteheti együttműködik a hirdetőkkel játszani az általuk megjelölt hirdetéseket (ha a gépe nagy, 22 hüvelyk feletti képernyővel van konfigurálva), akkor hirdetési díjat felszámítani.In egyes esetekben,a hirdető a bevétel nagyobb százalékát teheti ki.

4. A művelet részletei

Értékesítési adatok felhasználása (kezelő szoftverrel),az értékesítési adatok megfigyelésével a gépek egy ideig használatba vétele után,ezeket az információkat,különböző helyen kell beszereznie a forró és lassan forgó termékeit, ami segít optimalizálni árukategóriáját és helyszíni programját. Ezen túlmenően a teljes adatok elemzésén keresztül kiderítheti a problémákat is a működési folyamat, például, hogy időben történik-e az utánpótlás, időben kezelik-e a gép meghibásodását stb.

A gép megjelenése,a megjelenés Szintén nagyon fontos. A törzs megjelenése jobb vizuális esztétikával tud csinálni te kitűnjön a versenytársak, egy ilyen gép akár vonzerőhellyé is válhat.Továbbá, ha vannak kettő árusító gépek,a az egyik nagyon technológiásnak és menőnek tűnik, míg a másik úgy néz ki nagyon régi,ha te a fogyasztó,kétségtelen, hogy mindenképp hajlandó vagy elmenni az első és vásárolni.Ezért a gép megjelenésének kialakítására is figyelmet kell fordítani.

If a szabadban elhelyezett gép,we Javasoljuk adjunk hozzá egy előtetőt a szép megjelenés, egyrészta a megjelenés vonzó ügyfelek,másrészről,az is megvédheti a gép szél és eső, akkor a gépe tovább fog szolgálni.

Áruk bemutatása,az áruk elhelyezése a gépi megjelenés karbantartásának része.Mi javasoljuk, hogy helyezzen el néhány jó megjelenésű és a forrón árusító termékek egy szembetűnő és központ pozíció,a viszonylag gyakori javakat faliórái a rakománycsatorna mindkét oldalán elhelyezve.

Foglalja össze

Az automaták profitmodellje, a a legtöbb fontos az hogy az alapnyereség általában abból származik eladási áruk, tő második kiegészítő haszon forrása a hirdetési díj.Ezért, alatt ez a kétsoros profit modell,storta az alapokkal és ffigyelj rá áruk értékesítés, az értékesítés a fő stratégia.

A stratégia szíve a hely, ennek az alapvető döntésnek az alapján Önnek is minden lépésére oda kell figyelnie.

Végül, reméljük, az indulás után még sokáig ragaszkodni fog ehhez, összpontosítani az értékesítési adatokra, összpontosítani minden műveleti lépésre, tanulni másoktól.

Az üzleti életben az AFEN mindig veled lesz, a kiváló minőségű automaták változatos referenciaként szolgálnak, és professzionális szolgáltatásunk az Ön vállalkozásának fejlődését is segíti.

 


WhatsApp
E-mail