eladás:+86 731-87100700 eladás:+86 15874085836 XNUMX XNUMX értékesítés utáni szolgáltatás:+86 731-88312130

ENEN
Minden kategória

Kezdőlap> Hírek

Felkészülés az automata üzletre

Idő: 2022-09-24 Találatok: 367

Felkészülés az automata üzletre

rész 1

IB meg márkacég a kiskereskedelmi ágazatban,vagy áru nagy-/kiskereskedő,vegye figyelembe a helyet közvetlenül, és tanulja meg az automaták kezelését. 

Új gyakorlóként nélkül áruk csatornák,egyrészt meg kell tanulnod a működési stratégiát, másrészt meg kell találnod a partnerek of árucsatornák.

Az egykori,mérlegelnie kell, hogy melyik piacot választja,aúj belépőként azt javasoljuk, hogy kezdje ezzel néhány áruk kategória,egy sor kérdés, amelyet meg kell fontolnia, élelmiszerek vagy nem élelmiszer jellegű áruk? milyen élelmiszerek vagy nem élelmiszerek? meddig tervezi a műtétet? és a a előkészítése tartalék terveit.

Tő utóbbi, mérlegelnie kell a fizetést és a kedvezményt, majd a közép- és hosszú távú árucsatorna-stratégiáját. 

rész 2

Kérdések sora körülötte helymeghatározás, az első, az Ön közép- és hosszú távú helystratégiájának mérlegelése. 

Javasoljuk, hogy megvizsgálja a üzleti környezet a helyszínen az üzlet kezdete előtt,különösen a helyszín döntése a szabadtéri scenes.Ismernünk kell a talaj helyzetét, esővédelem, áramellátás, ill egyéb biztonsági feltételek.

Ezen kívül,amikor hivatkozik a tárgyalás a hely bérleti díjából. Javasoljuk, hogy ha nem biztos az abszolút jövedelmezőség, akkor fontolja meg az automata bevételrészesedés bérleti díj fizetési módját.

rész 3

A gépmodell kiválasztása,bassed a az Ön által hozott üzleti modell döntése, ha önállóan működik, és gépet szeretne vásárolni. Javasoljuk, hogy válasszon a vezető árusító gyártó hogy megvásárolja az automatát.Üdvözlöm a látogatást AFEN konzultációra,our fajtaok kiváló minőségű gépmodellek és a szakmai támogató szolgáltatások tud  segítse az automata üzletét.

rész 4

A vállalkozói engedélyek szükség lehet sok országban/régióban,kezdés előtt többet kell megtudnia róla.

rész 5

Az előnézet megtekintéséhez működés automatákból,wszívesen látogasson el AFEN konzultációra,és a üdvözlöm a látogatást mi gyár,különféle gyakorlatokra vihetjük gép modellek és a működés of szoftver, Videó tanfolyamokat is biztosítunk Önnek lpénzt keres a gép működése szisztematikusan ból ből minden szempont.

 

 


WhatsApp
E-mail