eladás:+86 731-87100700 eladás:+86 15874085836 XNUMX XNUMX értékesítés utáni szolgáltatás:+86 731-88312130

ENEN
Minden kategória

Kezdőlap> Hírek

automata gyártó vagy franchise

Idő: 2022-09-24 Találatok: 444

automata gyártó vagy franchise

Javaslatként az új szakembereknek javasoljuk, hogy vásároljon automatákat egy vezető gyártótól, ennek van néhány oka!

Üzleti modell

Általában a franchise átvevő módja, díj vagy letét az elkerülhetetlen,választható gépmodell,csak néhány,és árutípus biztosított,csak néhány.A legfontosabb, hogy magának kell megtalálnia a helyét.

Ha megvan a sajátod árucikkeket, vagy önállóan szeretne vállalkozást indítani, szerezzen be egy gépet egy csúcsgyárból, tömeges megrendelés esetén kedvezmények lesznek.

Üzleti rugalmasság

1. Machien modell sválasztás

A legjobb árusító gyártók számos kiváló minőségű modellt kínálnak az Ön igényeihez, vannak hardver és szoftver testreszabási programok az Ön igényeitől függően, a működési útmutató, a gépfrissítés stb. szolgáltatása, bármikor megkaphatja a segítséget!

2. Intelligens szervizrendszer

Egy vezető árusító gyártó önállóan fejlesztett felügyeleti szoftvert, például ha gépet vásárol az AFEN-től, akkor a szoftvert ingyenesen kezelheti. Kezelőszoftverünk az értékesítési készlet intelligens kezelése és ellenőrizze a hibákat, és tud az értékesítési adatok összegzése és elemzése. A gép teljes működését a háttér felügyeli, valós idejű működési állapot-visszajelzést, adatinformációt tud nyújtani, és néhány funkcióhoz támogatja a távoli működést.

Ami azt illeti választójog cégek, nyilvános adataik minden franchise-vevőre vonatkoznak. Ilyen nyilvános adatok esetén nem tud hatékonyan önálló és személyre szabott vállalkozásokat fejleszteni és fejleszteni.

3. Rugalmassága áruk elhelyezés

A gép állítható, fejleszthető vagy nem. Valójában rendszeresen módosítani kell a hardver és szoftver beállításokat a fogyasztói igények változásai szerint. Például nagy italeladások esetén nyáron,vagy nagy kalóriatartalmú harapnivalók télen,a beállítás szükséges a rakomány csatornához, hűtőtérhez stb., a gyártó el tudja fogadni az Ön igényeit és útmutatást nyújt Önnek, azonban a franchise cég nem fog külön fizetni, ha rendelkezésre áll.

 


WhatsApp
E-mail