eladás:+86 731-87100700 eladás:+86 15874085836 XNUMX XNUMX értékesítés utáni szolgáltatás:+86 731-88312130

ENEN
Minden kategória

Kezdőlap> Hírek

Együttműködés a gyártóval

Idő: 2022-09-24 Találatok: 84

Együttműködés a gyártóval

Ha önműködő automata vásárlását tervezi, azt javasoljuk, hogy vásároljon egy vezető automata gyártótól.

Új gyakorlóként többet kell figyelembe vennie, mint a gép beszerzési költségét, vásárlás után,tő később műveleti képzés,után- értékesítési tanácsadás és műszaki támogatás, és a gépi rendszerfrissítés mind fontos kérdések a működés az gép.Minden szempontból tudnia kell egy gyárról.

Az alábbi javaslatok az Ön tájékoztatásaként szolgálnak.

1. A fejlesztés skála

A legfontosabb mutató, ez includes a társaság jegyzett tőkéje,alapítási idő, termékkategória és éves termelési kapacitás, mértéke műhely területén, gyártósor és felszerelési laboratórium, csapatstruktúra, K+F műszaki rendszer, minőségbiztosítási és minőségellenőrzési rendszer, valamint vállalati / terméktanúsítás, szabadalom,elvisszük helyi falvakba ahol megismerkedhet az őslakosok kultúrájával; ...

2,Gépmodell és testreszabás

Egy vezető automata gyártó számos kiváló minőségű automata modellel rendelkezik, a személyre szabott automata-modell az Ön igényeitől, hardverétől és szoftverétől, szerkezetétől és megjelenésétől függ, mindezen szempontok szerepelnek. Pontosabban a karosszéria felépítése, a rakománycsatorna konfigurációja, a hűtőrendszer, a személyre szabott felügyeleti szoftver ,mobiles fizetés és egyéb testreszabási konfigurációk. Különféle automata-megoldásokat tudunk biztosítani.

3. Intelligens menedzsment szoftver

A legjobb árusító-gyártó általában önállóan fejlesztett gép- és értékesítés-menedzsment szoftverrel, a szoftverrel〝SAAS szolgáltatási rendszerrel〞jellemzői közé tartozik,

valós idejű monitorozás,

videó megfigyelő,

működési konfiguráció,

riasztó hiba,

statisztikai elemzés,

jövedelembecslés,

promóciós beállítások,

hirdetési beállítások,

mobilalkalmazás működése.

4. Szolgáltatás támogatása

A teljes körű szolgáltatás, értékesítés előtti, fizetés és szállítás, értékesítés utáni,

Előzetes értékesítés, csak az útmutatás, modellválasztás, modell konfigurációk szoftver és funkció testreszabása, fizetés testreszabása.

Fizetés és szállítás, tervet egyeztetünk.

Értékesítés utáni, új gép üzemeltetési útmutató (hardver és felügyeleti szoftver), távoli hibaelhárítási és javítási útmutató, gépfrissítés és műszaki támogatás, pótalkatrészek támogatása, független karbantartási és javítási képzés.

A szolgáltatás erőforrásai, a csapat (számlavezető, hardver- és szoftvermérnök), az együttműködés (videó- ​​és pdf-tanfolyam, online útmutatás, személyzet stb.)

5. a cég hírneve

A puha hatalomról szól, és magában foglalja a márkaügyeket, az együttműködési eseteket, a piaci részesedést és a piaci hírnevet stb.

    Reméljük, hogy a fenti javaslatokat felhasználhatja a gyártó értékeléséhez. A vásárlási döntés meghozatalakor teljes mértékben összehasonlíthatja az egyes gyártók összes információját. Az Önt foglalkoztató árkérdésben az AFEN minden bizonnyal nagyszerű árat fog adni a kötegelt gépért.

 

 


WhatsApp
E-mail