eladás:+86 731-87100700 eladás:+86 15874085836 XNUMX XNUMX értékesítés utáni szolgáltatás:+86 731-88312130

ENEN
Minden kategória

Kezdőlap> Hírek

A helyügy üzleti lehetőségei

Idő: 2022-09-24 Találatok: 110

A helyügy üzleti lehetőségei

Iskolai campus

Az automata-üzletág fejlesztéséhez az iskolák jó választás.

Tő jellemző,a elhelyezkedése viszonylagos zárva,és óriási a forgalom,titt egész évben nagyszámú koncentrált ember van. Az iskola hatókörébe általános iskolák, középiskolák, főiskolák és egyetemek, valamint különböző szakképzések tartoznak műszaki iskolák.Általában olyan városokban/településekben, ahol viszonylag gyors stabil gazdasági fejlődés, az iskolák földrajzi eloszlása ​​sűrűbbé válik.

Business stabilitás, mivel az iskola alapvetően egész évben nagy számú koncentrált embert tart fenn, és a tömeg fő részét képező diákokat,ők napi fogyasztási igénye van, így az iskola jó alapfeltételekkel rendelkezik gépértékesítés.

Az áruk,egészséges ételek és italok, tej, friss élelmiszerek,jégkrém,meleg étel,és Napi szükségletek,irodaszer,automaták is eladni a legtöbb árut.Snack és ital, tej,Napi szükségletek,azokat az árukat nagy fogyasztással és magas fogyasztási gyakorisággal rendelkezik, ami garantálja a stabilitás a bevételből.Az üzlet mindig az innovative és kreative az iskolákban,és trendi ill új vásárlás A hallgatók kíváncsiságát kielégítő (fizetési) módszerek mindig fogyasztási fellendülést válthatnak ki. iskolai árusító üzlet folyamatos és elég nagy.

Business rugalmasság,ott sok választási lehetőség van a gép elhelyezése az iskolában, például a játszótéren, a bejáratnál étkezde,a kollégium földszintje,a könyvtár aula és a tanítási épület előcsarnokstb.Mivel az automaták a nap 24 órájában működhetnek,ők jelentős szerepet játszhat a hirtelen és sürgős vásárlási igények esetén, képzelje el, amikor az éjszaka közepén gyógyszert vagy rágcsálnivalót kell vásárolnia.

Risk ellenállásAmíg az iskola a megszokott módon működik, az automata biznisz mindig normális az iskolában.Ebben a helyzetben az iskolában vagy az iskola közelében lévő kisboltok, ha nem tudnak üzletre nyitni, akkor az automata sokat segít.

OMásrészt az automata biztonságosabb az iskolában, mint az utcán"

, és a gép figyelembe tudja venni az érintés nélküli fizetés miatti higiéniai problémákat (egyes modellek elérhetőek), bizonyos helyzetekben hasznos.

Turisztikai helyszín

Az automata-üzletág fejlesztéséhez a turisztikai látványosságok egy másik jó választás.

Part1,fogyasztó igényei.A turisztikai látványosságokban, snack&italok nagy fogyasztású és magas fogyasztási gyakorisággal rendelkeznek, különösen a turisztikai csúcsszezonban hagyományos kisbolt,ugyanaz áruk automatán alacsonyabb egységáron értékesíthető,a egyéb áruk, amelyek lehet a festői helyen igényelhető, például esőkabát, esernyő, orvosi és egészségügyi felszerelés stb.legtöbbjük automatán is eladható.Sőt, az automata lefedheti a pozíció hogy hagyományos kisbolt nem sugározhat.

Part2,a bérleti költséget.Összehasonlítva hagyományos kisbolt, a automata mindössze 1-5 négyzetméternyi helyet foglal el,az üzlet tud kerülje el a magas bérleti költségeket. Ezenfelül egy személy legalább 4-ért felelős lehet automaták,a lAz automaták költsége jelentősen csökken.

Part3,a üzemeltetés irányítása.Az értékesítési adatok elemzésével és a kezelőszoftver működési információinak visszacsatolásával beállíthatja az árukategóriát, és időszerűvé teheti az utánpótlást.IA festői helyszín környezete általában az biztonságos, és az nagyon kedvező hosszú távon gép működését.

Part4,az üzleti és gépmodellek.Ha van elegendő költségkeret, sokféle modellt kipróbálhat,in a hagyományos uzsonna mellett&ital automata,specializált italautomataamelyek támogatják a hűtést és a fűtést funkció,meleg étel automatából,fagylalt automata, kávéautomata, aazok, akiket megfontolhat.

Part5,atovábbi bevételi üzletág.A nagy képernyős automata reklámtevékenységet vállalhat,a rögzített hirdető a képernyő egyes részei lehet használni, hogy bevezet az információ festői helyek, játéktúra-térképek vagy egyéb kereskedelmi hirdetések.Az üzlet kényelmet nyújthat a turistáknak, és csökkentheti a bérleti költsége festői helyszín,vagy egyéb kereskedelmi reklámbevételhez juthat.

Part6,fogyasztói kényelem.Uszuválisan,automaták tudott mindenhová elhelyezhető, ahol a tápegység csatlakoztatható.Mivel az automata lehet működik A nap 24 órájában jó ellátási állomás a hegyekre mászó és éjszaka látogató turisták számára. Ezen kívül az automaták fizetési módjai kényelmesek, pln az alap mellett készpénz,érme,kártya elfogadó konfigurációk, mobiltelefon fizetés, hogy a nemzetközi szabványok változata, és egyéb készpénz nélküli fizetés, konkrétan a QR kód, mobil NFC,arc/ujjlenyomat és egyéb fizetési funkciók testreszabható és fejleszthető harmadik féltől való dokkolás révén.

Egyéb helyszínek

Az iskola mellett egyetem és turista hely, gyárak, kórházak, repülőtér&állomások, irodaházakstb, ezek általában azoknak tekintik jó választás.Ezek helyszínek általában jó üzleti lehetőségekkel rendelkeznek,opersze, a üzleti lehetőségek da helyi valóságtól függ,és mindig megosztjuk Önnel az automataipar legújabb trendjeit.

 

 

 

 


WhatsApp
E-mail