eladás:+86 731-87100700 eladás:+86 15874085836 XNUMX XNUMX értékesítés utáni szolgáltatás:+86 731-88312130

ENEN
Minden kategória

Kezdőlap> Hírek

24 órás intelligens orvosi szolgálat

Idő: 2023-01-26 Találatok: 74

Mit tegyek, ha egy lázas és megfázásos gyógyszertár az éjszaka közepén bezár?

Jelenleg a 24 órás szolgálati automata segíthet sürgős szükségleteinek enyhítésében.

Az automaták a gyógyszerek vásárlása mellett távoli konzultációs szolgáltatást is nyújthatnak. Az orvosok irányítják a gyógyszerek alkalmazását. Az idők fejlődésével az automaták térnyerése és bukása egyre változatosabbá és intelligensebbé válik. Nincs lehetetlen, csak váratlan. A jövőben mindenre lehet számítani.

A járvány elleni küzdelem elmúlt három évében az AFEN gyorsan reagált a piaci keresletre, és kezelte az érintésmentes önkiszolgáló járványellenes termékszolgáltatások problémáját. Jelenleg a kiforrott, átfogó automata-megoldások teljes készletével rendelkezik gyógyszerekhez, maszkokhoz és járványellenes kellékekhez. Különféle gyógyászati ​​kellék-automatáink olyan maszkokat, vizsgáló reagenseket, fertőtlenítőszereket és egyéb gyógyászati ​​segédeszközöket árusítanak, amelyek teljes mértékben kielégítik a vásárlók igényeit, segítik az érintésmentes vásárlások lebonyolítását, valamint az egészséges fogyasztás kényelmét.

A 24 órás intelligens orvosi szolgálat enyhíti a kórházi nyomást, megakadályozza az orvosok keresztfertőzését, csökkenti a gyógyszertári személyzet munkaköltségét, csökkenti a gyógyszerészek munkaterhelését, és javítja a kórházi gyógyszerkezelést.

A betegek kockázatának csökkentése, a keresztfertőzések elkerülése, kényelmesebb gyógyszeres kezelés biztosítása, a betegek elégedettségének javítása, a fiatalok fogyasztási szokásaihoz való alkalmazkodás.


WhatsApp
E-mail