eladás:+86 731-87100700 eladás:+86 15874085836 XNUMX XNUMX értékesítés utáni szolgáltatás:+86 731-88312130

ENEN
Minden kategória

Kezdőlap> Hírek

AFen automaták: Úttörő kiválóság a globális italautomatákban

Idő: 2023-10-09 Találatok: 27

Hunan, Kína – 2009-ben megszületett egy látnoki vállalkozás – az AFen Vending Machine. Ma az innováció és a megbízhatóság jelzőfénye az automata kiskereskedelem területén.

AFen automata

Az AFen több, mint egy cég; ez a kiválóság szüntelen törekvésének bizonyítéka. Az automaták vezető gyártójaként és elsődleges forrásaként az AFen felöleli a termékkutatást és -fejlesztést, a gyártást és az értékesítést, mindezt egy fedél alatt. Ez az integráció lehetővé teszi számunkra, hogy a világ legköltséghatékonyabb és legstabilabb automatikus kiskereskedelmi megoldásait szállítsuk.

AFen Gyár

Független K+F csapatunk, élvonalbeli lemezműhelyünk, legmodernebb tesztelési és összeszerelési létesítményeink, valamint teljesen automatizált festékszóró berendezéseink alkotják az AFen működésének gerincét. Ezekkel az erőforrásokkal az a célunk, hogy a legjobb technológiával és minőséggel forradalmasítsuk az árusítóipart.

Az automatikus kiskereskedelmi rendszermegoldások úttörő szolgáltatójaként Kínában az AFen a preferált beszállító és partner a globális önkiszolgáló kiskereskedelmi piacokon. Fejlett K+F és technológiai képességeinket, valamint kiterjedt gyártási képességeinket kihasználva kiérdemeltük a hírnevünket, mint a legjobb választás a vállalkozások számára szerte a világon.

Változatos termékválaszték: Az AFen Vending Machines büszke arra, hogy az árusító megoldások széles skáláját kínálja, amelyek kielégítik a fogyasztók és a vállalkozások változó igényeit. Legkeresettebb termékeink a következők:

Kombinált automata: Sokoldalú árusító megoldás, amely harapnivalók, italok és akár friss élelmiszerek széles választékát kínálja egyetlen kompakt egységben.

Combo automaták

50 hüvelykes érintőképernyős automata: Egy élvonalbeli automata tágas, 50 hüvelykes érintőképernyővel, amely interaktív és vonzó vásárlói élményt kínál.

50 hüvelykes érintőképernyős automata

22 hüvelykes érintőképernyős automata: Ideális helyszűke helyekre, ez az automata 22 hüvelykes érintőképernyős interfészével remekül hat.

22 hüvelykes érintőképernyős automata

Liftes automata: Az innováció és a kényelem ötvözésével lifttel felszerelt automatáink biztosítják a biztonságos és hatékony terméklevételt.

Liftes automata

Friss élelmiszer-automata: Azok számára, akik friss és egészséges ételeket keresnek, friss élelmiszer-automatáink a kulináris élvezetek elragadó választékát kínálják.

Automata friss élelmiszerekért

Frissen őrölt kávé automata: A kávé szerelmeseinek álma, ezek a gépek a frissen főzött kávé széles választékát kínálják, hogy még a legigényesebb ízlést is kielégítsék.

Frissen őrölt kávé automata

3 az 1-ben kombinált instant kávé automata: All-in-one megoldás a kávérajongóknak, instant kávét, cappuccinót és még sok mást kínál egyetlen érintéssel.

3 az 1-ben kombinált instant kávé automata

Intelligens mikropiac: Alakítson át bármilyen teret mikropiactá intelligens megoldásainkkal, terméksort biztosítva az elfoglalt fogyasztók számára.

Falra szerelhető automata: Ideálisak a helyhatékonyság maximalizálásához, ezek a falra szerelhető gépek kényelmet kínálnak a változatosság feláldozása nélkül.

Fagyasztó automata: Tartsa kéznél a fagyasztott finomságokat fagyasztó-automata megoldásainkkal, amelyek tökéletesek fagylalthoz és még sok máshoz.

Fagyasztó automata

Meleg étel automata: Azok számára, akik útközben meleg ételekre vágynak, meleg étel automatáink ízletes és kielégítő élményt nyújtanak.

Forró ételek automatája

Árusítószekrény: Biztonságos és hatékony árusítószekrényeinket a biztonságos és érintésmentes terméklevételre tervezték.

Árusítószekrény

Jelenleg az AFen termékkínálatát és automatikus kiskereskedelmi megoldásait a világ több mint 80 országába exportálják. Gépeink széles körben alkalmazhatók bevásárlóközpontokban, kórházakban, iskolákban, nagysebességű vasútállomásokon, repülőtereken, parkokban, közösségekben és vállalati terekben.

Afen automata

Küldetésünk: Az életminőség javítása azáltal, hogy stabil, energiahatékony és kényelmes árusító automata termékeket és szolgáltatásokat biztosít a globális ügyfeleknek. Az AFen nagy hangsúlyt fektet a csúcsminőségű minőség és a kiváló érték biztosítására, amely elkötelezettség világszerte kivívta az ügyfelek bizalmát és preferenciáját.

AFen Vending Machine – ahol az innováció találkozik a megbízhatósággal, és ahol minden termék egy szebb, automatizáltabb jövő bizonyítéka.

________________________________________________________________________________

Az AFen automatáról: A 2009-ben alapított AFen Vending Machine egy csúcstechnológiás vállalkozás, amely az automata kiskereskedelem területén tevékenykedik. Az automaták vezető gyártójaként és elsődleges forrásaként az AFen integrálja a termékkutatást és -fejlesztést, a gyártást és az értékesítést, a költséghatékony és stabil automatikus kiskereskedelmi megoldások globális piacra szállítására összpontosítva.

AFen automata gyártó

Sajtóközlemény elérhetősége:

Email: info@tcnvending.com

Whatsapp/Telefonszám: +86 134 6942 0547


WhatsApp
E-mail