eladás:+86 731-87100700 eladás:+86 15874085836 XNUMX XNUMX értékesítés utáni szolgáltatás:+86 731-88312130

ENEN
Minden kategória

Kezdőlap> Hírek

Afen fő- és kiegészítő szekrényes automata: Nyereségszerzési lehetőségek több ágazatban

Idő: 2023-11-09 Találatok: 25

A mai üzleti környezetben a különböző iparágak egyedi kihívásokkal és lehetőségekkel néznek szembe. Az AFen fő- és kiegészítő szekrényes automata sokoldalú megoldás, amely kielégíti a snackipar, oktatási szektor, nagyvállalatok és gazdálkodókvégtelen profitlehetőséget hozva számukra. Fedezzük fel az AFen fő- és kiegészítő szekrényes automatákban rejlő lehetőségeket a különböző szektorokban, amelyek korlátlan lehetőségeket kínálnak Önnek.

AFEN főszekrény+a szolgaszekrény automata

Többféle kombináció, jelentősen növeli a hatékonyságot

Az AFen fő- és segédszekrényes automata fő- és segédszekrény-kombinációs módot alkalmaz, 65%-kal növelve a helyhatékonyságot. Lehetővé teszi egy központi rendszer számára több automata koordinálását és vezérlését, ami egy teljes fizetési rendszerrel egyenértékű helymegtakarítást és több mint 30%-os készlet-visszatöltési gyakoriságot eredményez. Ez nemcsak az üzemeltetési költségeket csökkenti, hanem számos választási lehetőséget is kínál, jelentősen csökkentve a berendezés költségeit. Akár szállodában, iskolában, bevásárlóközpontban vagy bármely más helyen tartózkodik, ez a kombinációs mód lehetővé teszi, hogy több terméket kínáljon, megfeleljen a különféle vásárlói igényeknek, és ezáltal több üzleti lehetőséget teremtsen.

AF-60C+AF-CSC-10R

Snack ipar

A snack-ipar mindig is dinamikus piac volt. Az AFen fő- és kiegészítő szekrényes automata jelentős profitlehetőséget kínál a snackboltok tulajdonosai számára. Többféle kombináció révén egyszerre árulhat különféle rágcsálnivalókat, a chipstől a csokoládéig, sokféle lehetőséget lefedve. A gyermekek döntő fogyasztói csoportot alkotnak a snackiparban, és a Az AFen 3 másodperces adagolási sebessége Fő- és segédszekrényes automata biztosítja, hogy a gyerekek gyorsan hozzájuthassanak kedvenc harapnivalóikhoz, hosszú várakozási idő nélkül. Ez nemcsak a vásárlási élményt javítja, hanem arra is ösztönzi a szülőket, hogy időzzenek az automaták körül, növelve az értékesítési lehetőségeket. Ezenkívül a fő- és kiegészítő szekrények támogatják a személyre szabott árképzést, lehetővé téve a hűséges ügyfeleknek, hogy több kedvezményben és előnyben részesüljenek, és több embert vonzanak a vásárlásra.

Főszekrény és kiegészítő szekrény automata

Oktatási szektor:

Az iskolák és a főiskolai campusok mindig is ideális helyszínek voltak a fő- és segédszekrényes automaták számára. A hallgatók kényelmes és egészséges ételeket és italokat igényelnek, ezt az igényt az AFen fő- és segédszekrényes automata is kielégíti. Nemcsak tejtermékeket, növényi eredetű termékeket és vizet tud kiadni, hanem táplálék-kiegészítőket is biztosít a tanulók igényeinek kielégítésére. A fő- és kiegészítő szekrények robusztus független hűtőmoduljai gondoskodnak arról, hogy az élelmiszerek frissek maradjanak. Ez nem csak további bevételi forrást jelent az oktatási intézmények számára, hanem több választási lehetőséget is kínál a diákoknak, ezáltal növelve elégedettségüket.

Ideális hely a fő- és segédszekrényes automaták számára

Még akkor sem kell aggódnia, ha több fő- és kiegészítő szekrényes automatát vásárol.

Az AFen ingyenes háttérkezelő rendszert biztosít, ahol egyetlen felhasználói fiók képes felügyelni és kezelni az összes AFen automatát, amely lehetővé teszi az értékesítési adatok könnyű nyomon követését mobileszközéről és számítógépéről egyaránt. Ezzel valós idejű adatelemzést, készletkezelést és betekintést nyerhet az értékesítési trendekbe, így hatékonyabban irányíthatja automatákkal kapcsolatos üzletét.

Nagyvállalatok:

A nagyvállalatoknak harapnivalókat és italokat kell biztosítaniuk alkalmazottaiknak. Az AFen fő- és segédszekrényes automata támogatja a munkavállalói vásárlásokat IC-tagsági kártyákkal, integrált megoldást kínál a nagyvállalatok számára. Sőt, többféle kombináció révén több választási lehetőséget kínálhat, növelve ezzel az alkalmazottak elégedettségét. Ez nemcsak növeli a munkavállalói juttatásokat, hanem javítja a belső vállalati kultúrát is. Az AFen fő- és segédszekrényes automata támogatja az OEM-et és az ODM-et, lehetővé téve a márkafilozófia egyszerű közvetítését, növeli a márka ismertségét, és több ügyfelet vonz.

Támogatja az alkalmazottak vásárlását IC-tagsági kártyákkal

Gazdálkodók és friss termékek:

A gazdálkodók az AFen fő- és segédszekrényes automatát is használhatják. Mindig is volt nagy a kereslet a friss gyümölcsök és zöldségek iránt, de a hagyományos értékesítési módokat idő és hely korlátozhatja. Az AFen fő- és segédszekrényes automata nagy forgalmú helyeken is elhelyezhető, így a vásárlók bármikor vásárolhatnak friss termékeket. Ez nemcsak az eladásokat növeli, hanem a hulladék csökkentését is segíti. A gazdálkodók ezt a lehetőséget maximálisan kihasználhatják, és többet nyújthatnak friss mezőgazdasági termékek és stabil kapcsolatokat alakít ki az ügyfelekkel.

A gazdálkodók az AFen fő- és segédszekrényes automatát is használhatják

Az AFen automatákról:

Az AFen fő- és segédszekrényes automata nem csak egy kombinált automata; az üzlet jövőjét képviseliTöbb kombináció, független hűtőmodulok, IC tagsági kártya konfigurációk és testreszabás révén, kielégítheti a különböző ágazatok igényeit, növelheti az elégedettséget, növelheti az eladásokat és erős ügyfélkapcsolatokat építhet ki. Ha szeretne kitűnni a versenypiacon, az AFen fő- és kiegészítő szekrényes automata lesz a legerősebb partnere. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget; teremtsük meg együtt a jövőt!

Automata kiegészítő szekrénnyel

AFen automata gyártó

Sajtóközlemény elérhetősége:

Email: info@afenvending.com

Whatsapp/Telefonszám: +86 134 6942 0547


WhatsApp
E-mail